Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

PSRM sprijină iniţiativa preşedintelui de desfăşurare a referendumului

29 mar. 2017,, 16:05   Politică
1896 3

Partidul Socialiştilor din Republica Moldova (PSRM) sprijină iniţiativa preşedintelui Igor Dodon cu privire la desfăşurarea referendumului şi o va promova.

Acest fapt este menţionat într-o declaraţie a PSRM.

Socialiştii au declarat că "sprijină plenar decizia preşedintelui cu privire la organizarea, în ziua de 24 septembrie 2017, a unui referendum pe probleme de importanţă majoră pentru ţară". În declaraţie se menţionează că referendumul este unul "naţional", însă se spune nimic despre caracterul consultativ al acestuia.

În declaraţie se arată că PSRM sprijină poziţia preşedintelui referitor la toate cele patru subiecte care vor fi propuse să fie incluse în referendum.

"PSRM este unicul partid de opoziţie din Parlamentul RM care, în toată perioada celei de-a XX-a legislaturi, la fel ca şi majoritatea populaţiei ţării noastre, se pronunţă pentru dizolvarea Parlamentului şi organizarea alegerilor parlamentare anticipate. Această guvernare trebuie să plece. Anume din acest motiv socialiştii vor participa activ la promovarea ideii referendumului şi la desfăşurarea acestuia în toate localităţile ţării", se arată în declaraţia PSRM.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?