X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Centrul capitalei, aproape impracticabil. Motivul – lucrările de reparație (VIDEO)

29 mar. 2017,, 13:51   Capitala
2982 0

În capitală continuă coșmarul pietonilor.

Centrul orașului a devenit din nou aproape impracticabil pentru locuitorii și vizitatorii acestuia, din cauza lucrărilor de reparație care se desfășoară pe bulevardul Ștefan cel Mare, relatează NOI.md.
Lucrările de reabilitare a bulevardului au fost reluate de ieri, iar în aceste momente se pavează trotuarele, se montează bordurile și rețelele pentru iluminatul stradal. Anume aceste activități au transformat trotuarele într-un dezastru, iar pietonii abia de mai pot să se deplaseze, cu atît mai mult părinții cu copii în cărucioare.

Pe unele porțiuni de drum pietonii sînt nevoiți să meargă pe partea carosabilă, pe motiv că trotuarele sînt transformate în șanțuri.

Potrivit autorităților publice locale, actualmente se lucrează în perimetrul străzilor Armenească și A. Pușkin, unde continuă montarea în subteran a rețelelor pentru iluminatul stradal. Pînă acum au fost schimbați 221 de piloni.

După ce se vor încheia lucrările la rețelele de iluminat, se va trece la placarea cu pavaj a trotuarelor pe ambele sensuri și se vor ridica bordurile.

Reamintim că lucrările de reabilitare a principalei artere din Chișinău trebuiau să fie încheiate la începutul verii, dar se pare că nu va fi tocmai așa. Reprezentanții Direcției transport și căi de comunicație au menționat că reparația bulevardului va dura pînă la finele sezonului estival.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?