Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

În aprilie va începe Tîrgul de Paști în capitală

29 mar. 2017,, 11:00   Capitala
3536 0

Marea sărbătoare a Paștelui se apropie cu pași grăbiți și, așa cum ne-am obișnuit de ani de zile, în capitală se va desfășura și un tîrg cu acest prilej.

Primăria Municipiului Chișinău a anunțat perioada desfășurării tîrgului și condițiile de participare la acesta pentru agenții economici, relatează NOI.md.

Astfel, în perioada 11-24 aprilie, chișinăuienii, dar și vizitatorii capitalei vor avea posibilitatea să-și cumpere cozonaci, pască, vopsea de ouă, dar și alte lucruri necesare și specifice Sfintelor Paști de la unul dintre platourile amenajate în sectoarele Chișinăului.

În fiecare sector – Botanica, Buiucani, Centru, Ciocana și Rîșcani – va fi amenajat propriul tîrg de Paști, iar pentru a-și expune mărfurile la vînzare, agenții economici trebuie să îndeplinească cîteva condiții.

Ei urmează să depună o cerere la Pretura de sector, împreună cu un dosar ce va include: extras de la Registrul de stat al persoanelor juridice, eliberat de Camera Înregistrării de Stat; autorizație sanitar-veterinară de funcționare; certificat de înregistrare oficială pentru siguranța alimentelor.

În mod prioritar vor obține autorizația de activitate în cadrului tîrgului producătorii autohtoni, menționează reprezentanții Primăriei.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?