X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Băiatul, care și-a omorît iubita însărcinată, rămîne în izolator

28 mar. 2017,, 10:09  
1479 0

Moldoveanul Mihail Savciuc de 19 ani, cel care și-a omorît iubita însărcinată, rămîne în continuare în izolator, iar luni, 27 martie, urmează să fie efectuată autopsia cadavrului.

Tînărul este cercetat pentru omor, iar judecătorii au respins recursul avocatului privind eliberarea acestuia. Potrivit magistraților există pericolul ca Savciuc să fugă din țară sau să comită noi infracțiuni.

Se pare că tînărul a recurs la gestul macabru, după ce fata i-a spus că o va anunța pe mama acestuia că este însărcinată și că după ce va naște îi va aduce copilul acasă. Savciuc se temea și de faptul că noua lui iubită va afla că el este tatăl copilului.

Băiatul a mărturisit că și-a pierdut controlul în acel moment și a strangulat-o pe Irina. Atunci cînd fata ar fi căzut inconștientă la pămînt, acesta a lovit-o cu o piatră-n cap.

Analizînd contul de Facebook a Irinei, înțelegem că tînăra îl iubea pe criminal. Acesta a scris în repetate rînduri că îi este dor de el, iar la 11 martie a publicat și o poză.



Ultima postare a Irinei pe pagina sa de Facebook a fost la 19 martie, în aceeași zi cînd a fost omorîtă.


În urma investigațiilor, s-a stabilit că bănuitul a vîndut bijuteriile și telefonul fostei sale iubite, iar banii i-ar fi cheltuit jucînd video-poker. Totodată, detalii cheie despre acțiunile moldoveanului au oferit și comercianții, care au procurat bijuteriile și telefonul victimei.



Trevisotoday.it notează că Savciuc ar fi mințit-o în repetate rînduri pe mama victimei și i-ar fi spus că nu a văzut-o pe Irina. O altă minciună ar fi și că aceasta a ieșit cu un băiat albanez.

De asemenea, agora.md scrie că Mihail Savciuc ar fi fost agresat de către trei bărbați cu care împărțea aceeași celulă. Acesta ar fi fost maltratat după ce colegii să-i au aflat ce crimă a săvîrșit. În urma incidentului, Savciuc a fost mutat într-o celulă separată.

Amintim că Mihail Savciuc și-a omorît fosta iubită la 19 martie, pentru că aceasta ar fi rămas însărcinată. Fata era în al treilea trimestru de sarcină și a decedat în urma loviturilor în regiunea capului. Corpul neînsuflețit al acesteia a fost aruncat într-un rîu și acoperit cu crengi.

Potrivit surselor italiene, bănuitul și-ar fi recunoscut fapta.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?