X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Accident feroviar în Olanda (VIDEO)

28 mar. 2017,, 02:30   Externe
1776 0

Cel puţin două persoane au decedat luni în urma coliziunii unui tren cu un vehicul la trecere de cale ferată din zona oraşului Harlingen din regiunea olandeză Friesland, a anunţat poliţia, care a precizat că nu este exclus să existe mai multe victime, relatează site-ul NL Times.

Potrivit cotidianului Leeuwarder Courant, un copil şi un adult au decedat în urma incidentului.

Vehiculul, care transporta aproximativ 20 de elevi de la şcoala Prins Johan Friso din Harlingen, se îndrepta spre o fermă din zonă, a mai relatat cotidianul, însă această informaţie nu a fost confirmată de autorităţi.

Poliţia a transmis că vehiculul a fost lovit de tren la punctul de trecere peste calea ferată şi a fost târît cîţiva metri după coliziune. Resturile vehiculului sunt în mare parte sub tren, astfel că echipajele de salvare întîmpină dificultăţi în a ajunge la victime.

Autorităţile au deschis o anchetă în acest caz, iar mai multe persoane urmează să fie audiate.

Accidentul a avut loc la trecere de cale ferată fără barieră pe o proprietate privată, unde în urmă cu o lună a avut loc un alt accident, soldat cu rănirea unei persoane.

Un purtător de cuvînt al companiei ProRail a declarat că există planuri concrete pentru mărirea securităţii în cazul acestui pasaj la nivel de cale ferată.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?