Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Sălile de sport din capitală, verificate de fisc (VIDEO)

27 mar. 2017,, 18:00   Capitala
1899 0

Sălile de sport din capitală, în perioada 7-23 martie, au fost supuse unor controale din partea Serviciului Fiscal de Stat.

Controalele au avut drept scop conformarea fiscală a contribuabililor care prestează servicii de întreținere a sănătății, transmite NOI.md.

În total, funcționarii fiscali au verificat 39 de săli de sport, acordîndu-se atenție utilizării mașinilor de casă și control, efectuării decontărilor în numerar de la consumatori, deținerii actelor de proveniență a mărfurilor ce se vînd în aceste locuri. Astfel, au fost depistate 28 de încălcări ale legislației fiscale.

În unele săli sportive se încasau bani de la clienți, fără a se elibera bonul de casă; într-o sală s-a eliberat bonul, dar nu cu valoarea sumei reale încasate; în cîteva cazuri persoanele responsabile nu au putut prezenta actele de proveniență a mărfurilor expuse comercializării.

Drept urmare, au fost aplicate sancțiuni fiscale în sumă de 145 de mii de lei și sancțiuni contravenționale în valoare de 28,6 mii de lei.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?