X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

PDM începe evaluarea internă: cei care nu pot, vor fi DEMIȘI

27 mar. 2017,, 11:33   Politică
5361 11

Activitatea tuturor deputaților, miniștrilor dar și a conducătorilor instituțiilor de stat delegați de PDM, va fi supusă unor evaluări.

Despre aceasta a declarat în cadrul uneori conferințe de presă, președintele Partidului Democrat, Vladimir Plahotniuc, transmite NOI.md

Potrivit lui, decizia a fost luată în cadrul unei ședințe săptămînale care a avut loc în cadrul partidului. Evaluarea tuturor membrilor PDM, are drept scop eficientizarea activității instituțiilor statului iar aprecierea activității, va fi făcută în baza unor sondaje sociologice.

“Cine din colegi nu va dovedi să-și arate eficiența va pleca din funcție și va fi înlocuit de alte persoane care vor face față acestui obiectiv. Funcțiile nu sînt pentru PR sau business. Un prim draft al Codului de integritate politică va fi propus spre dezbatere la următorul Consiliu Politic al PDM. Acesta este discutat cu alți colegi din afara partidului, cu societatea civilă și experți”, afirmă Vlad Plahotniuc.

De asemenea, Pahotniuc a anunțat că în ședința PDM de astăzi a propus formarea unui bord consultative care să activeze pe lîngă partid. Din cadrul acestuia vor face parte personalități din afara PDM, oameni de diferite profesii, care vor sprijini partidul în reformarea clasei politice . “Este un bord consultative care vine să aducă un plus activității noastre de partid dar și a deciziilor pe care le luăm în partid. Conducătorul acestui bord, și cel care își va asuma demararea acestui bord este Vitalie Gamurari”, a conchis Pahotniuc.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?