Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

17 primari și consilieri locali părăsesc Partidul Nostru (DOC)

27 mar. 2017,, 11:45   Politică
7248 2

17 primari și consilieri locali din raionul Fălești au decis să părăsească rîndurile Partidului Nostru, relatează NOI.md.

Decizia este motivată de faptul că liderii partidului au uitat de promisiunile făcute în cadrul campaniei electorale, dar și de problemele cetățenilor, preocupîndu-se în prezent doar de scandaluri.

„Susținătorii noștri nu mai au încredere în partid, iar probleme de corupție pe care le are președintele formațiunii, Renato Usatîi, creează o imagine negativă întregului partid”, se arată în declarația semnată de cei care părăsesc formațiunea.

Totodată, semnatarii susțin că în raionul Fălești existau așteptări mari în legătură cu Partidul Nostru, așteptări care în prezent s-au transformat în dezamăgiri.

„Conducerea partidului nu a făcut nimic pentru raionul nostru”, se mai arată în declarație.

Deși părăsesc rîndurile partidului, aceștia nu renunță la funcțiile deținute, rămînînd independenți, ”în slujba cetățenilor” care i-au ales.

Reamintim că recent patru consilieri orăşeneşti din Drochia, mai mulți consilieri raionali, primari din Ungheni și Edineț și-au depus mandatul de membru al Partidului Nostru.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?