X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Afiș cultural pentru 26 martie

26 mar. 2017,, 09:30   Afiș
2752 0

Teatru

Cei mici sînt așteptați la ora 11.00, la Teatrul „Licurici” pentru a urmări spectacolul „Cîinii cu colaci în coadă”, la Teatrul „Guguță” – la spectacolul „Cîntă greier”, la Teatrul „A.P. Cehov” – la spectacolul „Băiețelul și Karlson”. Iar la ora 12.00, Teatrul „Luceafărul” va prezenta spectacolul „Hansel și Gretel”.
Teatrul „Mihai Eminescu” invită la spectacolul „Un dușman al poporului”.

Spectacolul „Cabaret Jacksonville” se va juca pe scena Teatrului „Luceafărul”.

Teatrul „A.P. Cehov” este gazda spectacolului „O istorie foarte simplă” („Очень простая история”).

La Teatrul „Satiricus I.L. Caragiale” se va desfășura spectacolul „Migraaaanți sau Prea suntem mulți pe nenorocita asta de barcă”.


Spectacolele vor începe la ora 18.00.

Teatrul Național de Operă și Balet „Maria Bieșu” va prezenta spectacolul „Liliacul”, care va începe la ora 16.00.

Concerte

La Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici” se va desfășura spectacolul „Vedete mondiale de tangou argentinian”, care va începe la ora 19.00.

Film

La cinematografele Patria Loteanu și Patria-Multiplex vor fi proiectate peliculele: „Cine-i șef acasă?”, „Viață, primele semne”, „Power rangers”, „Frumoasa și Bestia”, „Kong: insula craniilor”, „Hai să cîntăm!”, „Balerina”.

Expoziții

La Muzeul Național de Istorie a Moldovei au loc expozițiile: „Secretele Egiptului Antic”, „Lituania într-un colet poștal”, „Personalități ale culturii naționale”, „Viziuni devenite fapte. Contele Istvan Szechenyi”, „Moldova Independentă. Pagini de istorie”, „Icoane din colecții particulare chișinăuiene”, „Comorile trecutului”, „Arme și echipament militar – o evoluție în timp”, „Istorie și civilizație”, Diorama „Operația Iași-Chișinău. 1944” și „Natura. Omul. Cultura”.

Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală găzduiește expozițiile: „Biodiversitatea zonelor umede ale Republicii Moldova. Piese din colecția Muzeului Național de Etnografie și Istorie Naturală”, „Expoziția-concurs națională a meșterilor cioplitori în lemn, ediția a II-a”.

La Muzeul Național de Artă este vernisată expoziția „Faimosul etern feminin”.

Circ

Circul din Chișinău va prezenta programul „Circul vesel”. Începutul spectacolelor: la ora 12.00 și 16.00.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?