Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Filat va continua să descrească în topul politicienilor – declarație

25 apr. 2013,, 11:49   Politică
3582 3
Foto: ong.md
Faptul că credibilitatea liderului PLDM, Vlad Filat descrește se datorează ultimelor evenimente legate de el”, de această părere este analistul politic Ion Tăbîrță, relatează NOI.md.

Amintim că potrivit rezultatelor BOP, Vlad Filat a fost detronat de liderul PCRM, Vladimir Voronin în topul politicienilor, care se bucură de cea mai mare încredere. Iar Tăbîrță susține că „nu este vorba de creșterea lui Voronin în top, ci de descreșterea lui Filat”. Mai mult, Analistul politic crede că fostul primi-ministru va continua să scadă în topul respectiv.

„Vladimir Voronin tot timpul a stat bine la capitolul încredere. Filat cade în top din cauza nereușitelor Guvernului, a ultimelor evenimente legate de el care nu puteau să-l pună în lumină favorabilă. Acum funcția lui se rezumă la liderul PLDM-ului, iar în continuare am putea asista la o descreștere continuă a lui Filat în top”, a afirmat Tăbîrță.

Analistul politic Corneliu Ciurea, nu crede însă că Vlad Filat se va conforma și va rămîne doar președinte de partid. „Nu cred că Filat va sta în poziția de perdant. Va încerca să facă ceva, iar oamenii își vor pierde și mai mult încrederea”, a specificat Ciurea.

Potrivit rezultatelor Barometrului Opiniei Publice, rating-ul premierului demisionar a scăzut aproape de două ori în ultimele cinci luni.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?