Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

O berărie americană produce bere cu apă de la toaletă

23 mar. 2017,, 05:00   Externe
2309 0

O mare berărie din Statele Unite produce bere cu apă de la toaletă.

Compania Stone Brewing, a noua companie producătoare de bere ca mărime din SUA, și-a prezentat recent noul produs: bere preparată cu apă de la toaletă.

Numită în mod sugestiv „Full Circle”, berea este produsă cu apă folosită și purificată într-o mare uzină de reciclare din Miramar, în apropiere de San Diego.

Șeful companiei a admis că a fost foarte sceptic la început cu privire la acest proiect și a cerut rezultatele analizei apei înainte de a lua măcar în considerare o astfel de opțiune. Cu toate acestea, el spune că Full Circle se află, probabil, în top trei cele mai bune beri pe care le-a băut vreodată, conform odditycentral.com.

Un alt lider al companiei a declarat că apa reciclată este, de fapt, mai bună decît apa pe care compania o folosește în acest moment. În plus, în contextul secetei care a lovit statul California, unde se află fabrica de bere Stone Brewing, găsirea unei alternative la apa naturală reprezintă un mare succes.

De altfel, apa reciclată nu mai are nevoie decât de cîteva tipuri de săruri pentru a deveni perfectă pentru prepararea berii.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?