X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Jaguar F-PACE este finalistul prestigiosului premiu World Car Awards 2017 în două categorii

22 mar. 2017,, 11:14   Ştiri Auto
1770 0
SUV-ul sportiv Jaguar F-PACE a devenit finalistul prestigiosului premiu World Car Awards 2017 în două nominalizări : «Automobilul anului» (World Car of the Year) și «Cel mai bun design auto al anului» (World Car Design of the Year).
Că Jaguar F-PACE face parte din primii trei pretendenți la premiul principal s-a vorbit în premieră la Salonul Internațional de la Geneva. Învingătorul va fi stabilit prin votul celor 75 membri ai juriului de experți și prezentat apoi în cadrul salonului Internațional din New York la 13 aprilie.
Juriul premiului World Car Awards va stabili și el învingătorul în categoria «Cel mai bun design auto al anului», în care pentru victorie va lupta și un SUV Jaguar.
Ian Callum, director design Jaguar: «F-PACE este întruchiparea ADN-ului Jaguar – momentan se văd elementele caracteristice ale designului r legendarului brand. Mă bucur că F-PACE este printre primii trei pretendenți la «Cel mai bun design auto al anului» și a primit aprecierea experților experimentați».
Prima listă a pretendenților la «Cel mai bun design auto al anului» a fost formată de un grup de specialiști în design, printre care experți cu renume cum ar fi Patrick le Quément și Sam Livingstone. Juriul World Car Awards este format din experți, jurnaliști din 24 țări, inclusiv Rusia.
Mike Rutherford, jurnalist britanic, membru al juriului și vicepreședinte al premiului: «Jaguar F-PACE – unicul automobile, care poate deveni învingător în două nominalizări World Car Awards 2017 și apoi decorat și la NewYork în luna următoare.
Intrat în primele trei în concursul «Cel mai bun design auto al anului» și «Automobilul anului», F-PACE are șanse mari să obțină două premii din cele șase ale salonului Internațional din New York, la 13 aprilie ».
Apărut la dealeri în a. 2016, F-PACE a devenit driverul Jaguar. Cu un aspect dinamic și proporții armonioase, el permite amplasarea confortabilă a patru pasageri și a șoferului ,dar un portbagaj spațios. F-PACE oferă un șir de soluții avansate, inclusiv tehnologia Activity Key, care permite păstrarea cheilor în mașina încuiată, sistemul multimedia Touch Pro, precum și acces Wi-Fi, ce permite conectarea a 8 dispozitive.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?