Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

ODIMM lansează Business Women Academy pentru femeile antreprenori

18 mar. 2017,, 14:30   Business
4503 1

Organizaţia pentru Dezvoltarea sectorului Întreprinderilor Mici Şi Mijlocii din Moldova (ODIMM), cu sprijinul financiar al Uniunii Europene, lansează Business Women Academy pentru femeile antreprenori.

Directorul general ODIMM, Iulia Iabanji, a declarat vineri, la prezentarea proiectului, că "durata proiectului este de 18 luni şi la el vor participa 300 de femei antreprenori, care vor fi instruite cum să-şi îmbunătăţească afacerile".

Potrivit ei, la finele instruirii, vor fi selectate 10 femei, care vor primi granturi a cîte 6 mii euro pentru punerea în aplicare a proiectelor.

"Scopul nostru este de a ajuta femeile să-şi lanseze propria afacere, să o dezvolte şi să promoveze vînzarea produsului nu numai pe piaţa din Moldova, dar şi în străinătate", a spus Iabanji.

Şeful Delegaţiei Uniunii Europene în Moldova, Pirkka Tapiola, a declarat că "Business women academy va contribui la promovarea dezvoltării spiritului antreprenorial în rîndul femeilor din Moldova şi în societate democratică".

"Femeile din Moldova au un potenţial mare. Sper că proiectul va contribui şi mai mult ca femeile să participe la astfel de proiecte", a spus el, dînd asigurări că "UE va continua să sprijine implementarea unor astfel de proiecte".

Viceministrul Economiei, Vitalii Iurcu, şi-a exprimat încrederea că proiectul va avea succes şi va fi sprijinit nu numai de Guvernul Moldovei, dar şi de alţi investitori şi, treptat, numărul de granturi se va majora.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?