X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Candu, despre reținerea ministrului Grama

17 mar. 2017,, 11:23   Politică
6676 1

„Contează ca dosarele să nu fie puse la murat, ci să ajungă în instanță”, a comentat președintele Parlamentului, Andrian Candu, cu referire la cazul ministrului Agriculturii, notează Noi.md.

Candu a explicat că nu contează din ce partid face parte Eduard Grama, important este ca lupta cu corupția să dea rezultate.

„Domnul Grama este ministru în Guvernul Republicii Moldova. Lupta cu corupția nu are culoare politică, nici statut social. Nu contează că-i ministru sau nu, că-i PD sau nu. Vreau ca procurorii să aducă dovezi și să meargă în instanță. Dacă dl Grama este vinovat să răspundă, dacă nu - să i se prezinte scuze. Contează dosarele să nu fie puse la murat, ci să fie aduse în instanță”, a comentat Candu.

Menționăm că ministrul Agriculturii și Industriei Alimentare, Eduard Grama, ar fi fost propus în Guvernul Filip de grupul celor șapte liberal-democrați care au părăsit partidul în 2016.

Eduard Grama a fost reținut miercuri de ofițerii anticorupți, pentru 72 de ore, fiind suspectat de corupere pasivă. Procuratura a cerut și suspendarea din funcția de lui Grama, pe durata procesului de judecată. ​
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?