X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Trump a promis să scufunde navă de recunoaștere rusă „Victor Leonov”

16 mar. 2017,, 19:00   Externe
22486 7

Preşedintele american Donald Trump a promis să scufunde navă de recunoaștere rusă „Victor Leonov”, care, chipurile, a fost sesizată în largul coastei de est a țării.

După cum comunică RNS cu referire la surse străine, cu o lună în urmă, cînd în mass-media a apărut pentru prima dată informaţia că nava rusă a fost observată la 30 mile în largul coastei statului Connecticut, Donald Trump în timpul conferinţei de presă din februarie la întrebarea despre nava rusă a declarat că „cel mai bun lucru, pe care el ar putea să-l facă, este să scufunde această navă chiar la 30 mile de la coastă”.

„Pentru mine ar fi mai uşor să iniţiez lupta cu Rusia, dar în acest caz noi nu ne vom înţelege”, a spus liderul american.

Anterior, canalul de televiziune Fox News a comunicat că navă de recunoaștere a FMM ale Rusiei „Victor Leonov” a fost observată în largul coastei de est a SUA. Se presupune că nava a fost descoperită aproximativ la 37 km spre sud-est de baza de submarine din statul Georgia, dar nava de recunoaştere nu a intrat în apele teritoriale ale Americii.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?