Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Selfie-uri surprinse cu doar cîteva momente înainte de moarte

16 mar. 2017,, 16:45  
1014 0

De obicei facem fotografii pentru a imortaliza un moment frumos din viața noastră. Mai nou, selfie-urile sînt o modalitate de a surprinde fiecare clipă în care simți o emoție deosebită.

Ori de cîte ori facem un selfie, nu ne gîndim că ar putea fi ultima poză din viață, ci o facem pentru a deveni o amintire plăcută.

Din păcate însă, în unele cazuri un selfie este chiar ultima imagine a unor oameni, surprinsă cu doar cîteva minute sau ore înaintea morţii.

În decembrie 2012, cîntăreaţa pop Jenni Rivera şi-a făcut un selfie chiar înainte de decolarea avionului privat în care se afla. Aeronava s-a prăbuşit însă, toţi pasagerii pierzîndu-şi viaţa, notează ZUGO cu referire la descopera.ro



În mai 2014, celebrul muzician reggaeton Jadiel s-a fotografit înainte de accidentul fatal cu motocicleta, în care şi-a pierdut viaţa. Tînărul tocmai publicase poza pe Instagram.



În iulie 2014, Gary Slok şi mama lui s-au fotografiat în avion, înainte de decolarea din Amsterdam. Cei doi s-au numărat printre pasagerii zborului Malaysia Airlines MH17, care s-a prăbuşit în Ucraina.



Pe 26 aprilie 2014, Cortney Sanford s-a fotografiat în maşină, în timp ce cînta melodia „Happy” a lui Pharrel Williams. Femeia se afla la volan, iar cîteva secunde mai tîrziu a pierdut controlul maşinii, a intrat într-un copac şi a murit pe loc. Accidentul s-a petrecut în Carolina de Nord.



Xenia Ignatyeva, de 17 ani, a vrut să-şi impresioneze prietenii şi s-a fotografiat pe un pod, la o înălţime de peste 8 metri de sol. Din nefericire, tînăra s-a dezechilibrat, a căzut peste un cablu de înaltă tensiune şi a murit.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?