X 
Transnistria stiri: 1379
Eurovision stiri: 499
Preşedintele stiri: 3986

“Închiriază” un prieten pentru fotografii – oferta inedită a unei companii

17 mar. 2017,, 03:00   Externe
2470 0

O companie din Japonia a găsit o soluție pentru cei care nu au prieteni, dar nici nu vor să posteze fotografii în care apar singuri pe rețelele de socializare.

Family Romance, așa cum se numește firma, trimite prieteni care pozează alături de cei dornici să pară populari pe rețelele de socializare, relatează Daily Mail.

Pentru un preț de 8.000 de yeni japonezi, echivalentul a 65 de euro, compania trimite actori care să se fotografieze alături de cei care îi angajează. Astfel, timp de două ore, cei care vor să se laude cu o viață activă pe rețelele de socializare pot să realizeze cît de multe selfie-uri își doresc.

Mai mult, compania îi încurajează să publice imaginile pe rețelele de socializare, precum Instagram și Facebook, dar și să strîngă cît mai multe like-uri. Compania Family Romance se laudă că oferă acest serviciu și pentru cei care participă la petreceri, dar nu vor să meargă neînsoțiți și nici să apară singuri în fotografii.

Mai mult, compania are și un catalog, de unde cei dornici își pot alege “prietenii”. O femeie chiar a deschis cum a mers la plajă alături de mai mulți “prieteni închiriați”, dar și cum fotografiile ei au adunat o mulțime de comentarii și like-uri.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?