Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Compania „ICS JM Invest Group” revoluționează agricultura din Moldova ©

16 mar. 2017,, 10:50   Societate
8650 1

În perioada 15-18 martie la Centrul Internațional de Expoziții „Moldexpo” se desfășoară o nouă ediție a expoziției „Moldagrotech”.

Cu cele mai inovatoare tehnologii pentru sectorul agrar, prezent la expoziție este și sponsorul general al evenimentului, compania „ICS JM Invest Group”, informează NOI.md.

Compania este unică în Republica Moldova și propune agricultorilor tehnică agricolă a brandurilor: Kinze, ZETOR, SMS, Kertitox, Pneusej, Optigep, Komaromi-Gep și îngrășăminte de la AZOTER și FITOHORM.

„De zece ani compania aduce pe piața din Moldova produse pentru implementarea tehnologiilor inovaționale în agricultura ecologică conservativă și de precizie. Aceasta este compania care a adus în țară semănători de înaltă precizie ale producătorului american «Kinze», acestea fiind cele mai durabile și precise semănători din lume”, a subliniat șeful secției „Tehnologii noi” din cadrul companiei, Mihail Rurac.

Anual reprezentanții „ICS JM Invest Group” sînt prezenți la expoziție cu noi preparate și noi semănători,nici în primăvara aceasta nu au făcuto excepție. Compania prezintă agregate de lucrare a solului, îngrășăminte biologice, benefice pentru agricultura ecologică.

De un mare succes printre clienți se bucură produsele de lucrare a solului precum: scarificatoarele „SMS”, recomandate pentru agricultura conservativă, cu un consum minim de combustibil, fiind și foarte durabile, și lasă resturile vegetale la suprafață. Dintre îngrășăminte, cel mai popular este „Azoter-ul”, cu care poate fi îmbogățit solul, înainte de semănatul culturilor.

Experiențele pe sectoarele de producere efectuate ale fermierilor din republică au demonstrat că, combinarea tehnologiei Twin Row cu aplicarea „Azoter-ului” permite obținerea unui adaos de producție la floarea soarelui în măsură de 0,4-1,2 t/ha.

La rîndul său, responsabilul de vînzări din cadrul companiei, Robert Derksen, a afirmat că „de 38 de ani, compania «Kinze» distribuie semănători în Europa, însă în acest an a ajuns în Moldova datorită distribuitorului oficial «ICS JM Invest Group»”. „Știm că agricultura este o parte foarte importantă pentru economia Republicii Moldova și ne bucurăm să luăm parte la această expoziție”, a adăugat Derksen.


0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?