Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Premierele Jaguar Land Rover la Salonul Internațional de la Geneva

15 mar. 2017,, 13:30   Ştiri Auto
1684 0
La Salonul Auto de la Geneva compania Jaguar Land Rover prezintă trei premiere 2017: Range Rover Velar, conceptul crossover-ului electric Jaguar I-PACE și versiunea unică Land Rover Discovery, elaborată pentru Crucea Roșie, numită Project Hero.
Noul Range Rover Velar și conceptul Jaguar I-PACE sunt automobile cu adevărat : fiecare aduce pe propriul segment inovații îndrăznețe, dar rămân în continuare întruchiparea designului britanic de cult și a tehnologiilor avansate.

Land Rover Discovery Project Hero a fost conceput de specialiștii de la Special Vehicle Operations expres pentru Crucea Roșie din Austria. Automobilul echipat cu o dronă va fi testat de grupurile de reacție promptă pe parcursul anului următor.

Dr Ralf Speth, director general Jaguar Land Rover: «Jaguar Land Rover este compania care creează automobile de lux, utilizând tehnologiile cele mai avansate. Am prezentat azi două noutăți, fiecare menită să producă o revoluție pe segmentul său – Range Rover Velar și conceptul Jaguar I-PACE. Ambele modele corespund în totalitate scopului nostru global – să creăm automobile excelente, care ar întrece așteptările celor mai pretențioși clienți ».

Al patrulea automobil din familia Range Rover

Cu lansarea noului Range Rover Velar începe un nou capitol în istoria Jaguar Land Rover. Modelul continuă istoria inovațiilor Range Rover, îmbinând tehnologii avansate, posibilități impresionante și o atenție deosebită fiecărui detaliu.

Noul Range Rover Velar este situat între Range Rover Evoque și Range Rover Sport. Modelul este elaborat în baza arhitecturii ușoare Jaguar Land Rover și este dotat cu motoare ecologice Ingenium – pe benzină și diesel. Range Rover Velar va fi produs în Marea Britanie.

Reduce influența nocivă asupra mediului ambiant

Pentru a minimiza influența nocivă asupra mediului, compania Jaguar Land Rover muncește mult la crearea motoarelor ecologice pe benzină sau diesel, și a electromobilelor cu alimentarea de la acumulatori (BEV), a hibridului conectant (PHEV) și a celui «moale» (MHEV). Către anul 2020 clienții companiei vor avea posibilitatea să instaleze motoare electrice pe toate automobilele noi din șirul acestor modele.
Conceptul I-PACE, prezentat în premieră la salonul auto din Geneva, este un SUV de la Jaguar total electric. El îmbină în sine un aspect impresionant, o rezervă de putere remarcabilă, încărcarea rapidă și o dinamică perfectă.

Uzinele Jaguar Land Rover din Marea Britanie deja și-au pus în aplicare toate posibilitățile de exploatare, așa că I-PACE va fi produsă la uzinele Magna Steyr din Graz, Austria. Magna Steyr posedă o expertiză de peste 100 ani, o bogată experiență de producere în bază de contracte și colaborează cu numeroase companii auto din lume.

Tehnologii în beneficiul milioanelor

Project Hero – un automobil modern de comunicare, creat de Jaguar Land Rover în parteneriat cu Federația Internațională a Societăților Crucii Roșii și a Semilunii Roșii, cea mai mare rețea umanitară de pe planetă. Se presupune, că el va ajuta Crucea Roșie să acționeze mai rapid în caz de situații excepționale sau calamități naturale. Din a. 1954 brandul Land Rover a oferit Federației 120 de automobile pentru activitate în lumea întreagă. Project Hero va fi primul automobil dotat cu o dronă specială amplasată pe acoperiș, fapt care extinde și mai mult posibilitățile enorme ale modelului Discovery. Sistemul de aterizare integrat cu centrare automată și magnet activ îi permite dronei să aterizeze pe acoperișul Project Hero, în timp ce acesta este în mișcare.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?