Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Zăpada și ploile au spălat creditul BERD oferit pentru reparația străzilor (FOTO)

14 mar. 2017,, 11:21   Capitala
2247 0

Deși au trecut doar cîteva luni de la închierea lucrărilor de reparație a străzii Vasile Alecsandri din capitală, caldarîmul de pe aceasta începe deja să se deterioreze, iar în urma ninsorilor și a ploilor anumite porțiuni se umplu de băltoace și noroi.

Iarna mai puțin grea sin acest an a „spălat” pînă și banii din creditul BERD cheltuiți la reparația străzii Alecsandri din capitală.

Consilierul municipal Ilian Cașu a postat pe pagina sa de Facebook mai multe poze din care se poate vedea „dezastrul” rămas în urma ninsorilor și a ploilor din acest an.

„Apa nu se scurge la intersecția Alecsandri-Varlaam și pe noul pavaj de pe strada Alecsandri vizavi de Comisia Electorală Centrală. Pavaj s-a lăsat pe “pista de bicicliști” la colțul străzii Alecsandri uc Ștefan cel Mare. Am inspectat doar un mic segment al străzii Alecsandri, renovată de Delta. Lucrarile s-au efectuat în toamna anului 2016. Delta a primit onorarii de 8,000.00 de lei pe zi pentru controlorii calității de la EGIS International. Există riscul ca după “renovarea” străzii Alecsandri să se ceară bani din bugetul municipal pentru a repara aceste necomformități. Dar acești bani sînt necesari la reparația blocurilor alimentare ale gradinițelor din oraș”, se arată în mesajul lui Cașu.

De menționat că, lucrările de reparaţie pe strada Vasile Alecsandri din capitală au fost finanţate de Banca Europeană de Investiţii şi de BERD. Proiectul în valoare de 5 milioane de euro include reabilitarea inclusiv a bulevardelor Ştefan cel Mare şi Constantin Negruzzi.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?