X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

DigitalDay 2017 – DigitalDay 2017 - cea mai așteptată conferință a anului în domeniul Internet-marketing! ©

9 mar. 2017,, 13:10   Business
3038 0

În data de 28 februarie în Chișinau a avut loc evenimentul anului – conferința DigitalDay 2017, în cadrul căreia experți de top din Moldova, Marea Britanie, Rusia și Ucraina au împărtășit din experiența proprie, prezentînd cunoștințe și informații practice din domeniul Internet-marketingului.

Internet Sales House Media Contact deja de mai mulți ani la rînd organizează în Chișinău această conferință, dedicată Internet-marketing-ului.

Experți de top au împărtășit din experiența proprie și informații practice vizînd ultimele tendințe, auditorii, publicitate media, publicitate targheting, au vorbit despre dinamica pieții de publicitate din R.Moldova, cît și despre diverse strategii de optimizare a campaniilor de publicitate.

La conferință au participat:

- oameni de afaceri

- specialiști în marketing

- conducători ai proiectelor Internet

- manageri PR

- manageri de brand

- agenții de publicitate

Conferința Digital Friday a devenit o platforma de comunicare a profesioniștilor în domeniul Internet-marketing și publicității, a reprezentanților mediului de afaceri și a dezvoltatorilor de soluții tehnologice noi. Participanții au luat cunoștință cu informații de analitică la zi, previziuni ale experților, precum și au avut posibilitatea sa studieze modele unice, ateliere și ședințe practice cu participarea specialiștilor de top ai Mail.Ru Group.

Organizatorii sunt siguri de faptul că toate cunoștințele obținute în cadrul conferinței date vor fi ulterior aplicate cu succes în propriile campanii de publicitate!

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?