Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Zeci de mii de flori şi mărţişoare oferite cu drag din partea „Partidului Nostru” (FOTO)

8 mar. 2017,, 15:51   Societate
3070 0

În dimineaţa zilei de 8 martie, susţinătorii lui Renato Usatîi din toată ţara au felicitat reprezentantele sexului frumos a Moldovei cu ocazia Zilei Internaţionale a Femeilor.

Pe străzi şi în pieţele oraşelor şi centrelor raionale, activiştii „Partidului Nostru” au oferit în dar femeilor 20 de mii de lalele, 50 de mii de mărţişoare şi cîte o felicitare din partea lui Renato Usatîi.

Însăşi Renato Usatîi a felicitat femeile în ajun, în cadrul unei transmisiuni online pe pagina sa de Facebook, imediat după miezul nopţii, devenind unul dintre primii politicieni şi activişti care s-au adresat cu o felicitare către reprezentantele sexului frumos. Cu un buchet de flori imens în mîini, liderul „Partidului Nostru” a citit o poezie scrisă chiar de el pentru femeile Moldovei.

Сегодня 8 марта,
Международный женский день.
Я Вас сердечно поздравляю,
Мы по жизни Ваша тень.
Без Вас жизнь не имеет смысла,
Без Вас не можем идти вперед.
В открытом море Вы наш парус,
Под водой Вы наш кислород.
Мы обязаны Вам всем на свете,
И мы будем Вас вечно любить.
Потому что без Вас невозможно
В том числе и род сохранить.
Вы живите и будьте нам небом,
Мы землей под Вами стоим.
Вы будьте здоровы, как горы,
Мы орлами над Вами парим.
Я молюсь, чтобы Вы жили долго.
Я хочу изменить этот мир.
У всего, что плохое на свете
Есть я, его конвоир.

„Iubitele noastre femei, vă felicit din toată inima cu ocazia acestei sărbători extraordinare, vă doresc să aveţi parte doar de emoţii bune şi pozitive în acest an”, a spus Renato Usatîi. „Vreau să felicit aparte toate femeile din Bălţi. Îmi pare foarte rău că nu sînt astăzi alături de voi”.

„În viaţă, mereu trebuie să gîndeşti doar la lucrurile bune, iar atunci le vom reuşi pe toate, trebuie doar să crezi. Vă mulţumesc pentru toate”, a mai spus el.

Femeile din toate oraşele Moldovei, care au primit flori în dar astăzi, i-au mulţumit cordial lui Renato Usatîi şi activiştilor „Partidului Nostru” pentru această mică atenţie, urîndu-le succese şi sănătate.

„Mulţumesc foarte mult, transmiteţi-i un salut lui Renato Usatîi!”. „Renato Usatîi este bravo. Deşi e la Moscova, nu uită de noi!”, au spus ele.

Acţiunea de sărbătoare dedicată Zilei Internaţionale a Femeilor este desfăşurată de „Partidul Nostru” deja al treilea an consecutiv.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?