Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

„Milsami” din nou a devansat echipa „Sheriff”

2 mar. 2017,, 13:40   Sport
2927 0

Fotbaliștii de la „Milsami” Orhei au profitat de faptul că Clubul „Sheriff” Tiraspol a ratat etapa a 21-a a Diviziei Naționale (DN).


Discipolii lui Adrian Sosnovschi i-au învins în deplasare pe rivalii de la "Dinamo-Auto", cu scorul de 4:0. Acest rezultat a permis Clubului "Milsami" să urce în fruntea clasamentului DN, loc pe care echipa "Sheriff" s-a menținut doar patru zile, informează NOI.md.

Clubul "Milsami" a profitat de faptul că Clubul "Sheriff" a ratat etapa a 21-a a Diviziei Naționale. "Viespile" (astfel sînt supranumiţi jucătorii formației "Sheriff" - nota red.) s-au odihnit în ultimul tur, din cauză că Divizia Națională are un număr impar de echipe, una dintre care este nevoită să rateze turul. Jucătorii de la "Milsami", plecînd de la Orhei, s-au îndreptat spre satul Ternovca, unde au învins decisiv echipa gazdă "Dinamo-Auto" cu scorul 4:0, fiind cu două puncte înaintea principalilor rivali, ai echipei "Sheriff". S-a întîmplat la doar patru zile, după ce "viespile" se aflau în fruntea clasamentului DN.



În ciuda faptului că au dominat pe teren, chiar de la începutul meciului, s-a simțit că "dinamoviștii" "nu sînt în apele lor". Ei și-au permis să comită greșeli grosolane, de care oaspeții de la Orhei nu au întîrziat să profite deja din prima repriză. Novicele de la "Milsami" Alexandru Boiciuc a deschis scorul în minutul al 23-lea, executînd o lovitură de colț. După un minut "vulturii" (astfel sînt supranumiți jucătorii "Milsami" – nota red.) au executat un contraatac rapid, în fruntea căruia s-a pomenit Alexandr Dedov. Atacantul echipei orheiene a trimis balonul în colțul apropiat al porții.

După pauză "automobiliștii" (astfel sînt supranumiți jucătorii "Dinamo-Auto" - nota red.) au rămas în inferioritate numerică, după ce mijlocașul gazdelor Vladislav Vătav, în minutul al 61-lea, a primit cartonaș roșu, părăsind terenul de joc. Ca urmare, în continuare "Milsami" a dominat complet jocul și numai norocul l-a protejat pe portarul "Dinamo-Auto" de ploaia de "goluri". Însă eforturile depuse de jucătorii "Milsami" Vitalie Bolișov și Ilia Belous i-au permis echipei să facă ca scorul să fie zdrobitor, situîndu-se în fruntea clasamentului DN.

Pe locul al doilea în Divizia Națională a urcat Clubul "Zarea", care în meciul contra "Academiei" a stabilit scorul cel mai devastator din ultimul tur. Meciul de la Bălți s-a încheiat în favoarea gazdelor, cu scorul de 6:0, grație cărui fapt echipa "Zarea" a depășit cu un punct echipa rivală "Sheriff". Mijlocașul de la „Zarea” Maxim Mihailov a marcat o dublă, cîte un gol au "înscris" în palmaresul lor Igor Bugaiov, Gheorghe Ovseannicov, Igor Țîgîrlaș și Vadim Guliciac.

Clubul din capitală "Dacia" a rămas pe poziția a patra, apropiindu-se de "Sheriff", după un meci victorios împotriva echipei "Ungheni", care s-a încheiat cu scorul de 2:1 în favoarea discipolilor lui Viorel Frunză. De remarcat faptul că echipa "Ungheni" a primit dreptul de a executa două penaltiuri, dar mijlocașul Roman Gușan a reușit să valorifice doar unul dintre acestea. Un alt club de la Chișinău, "Zimbru", spre deosebire de "Dacia", a cedat mult într-un meci jucat în deplasare la Ceadîr-Lunga, unde echipa locală "Saxan" a marcat trei goluri fără să primească altele în schimb.

Următorul, cel de-al 22-lea tur din Divizia Națională, va avea loc în perioada 4-6 martie. Clubul "Milsami" va juca în deplasare cu adversarii de la Ungheni, iar pe jucătorii "Zarea" îi așteaptă plecarea la Nisporeni, pentru a juca meciul cu Clubul local "Speranța". Echipele "Sheriff" și "Dacia", situate pe pozițiile a treia și a patra, vor organiza apoi meciurile lor, pe propriile terenuri de joc. Astfel, "viespile" vor găzdui la Tiraspol echipa "Petrocub", iar "dacii" vor juca la Chișinău împotriva echipei "Saxan". În capitală va avea loc încă un meci, în care "Academia" va concura cu adversarii de la "Dinamo-Auto".
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?