Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Teritoriul frumuseții la BEAUTY-2017! ©

1 mar. 2017,, 16:08   Business
5041 0

Vă felicităm cu venirea primăverii!

Mâine, 2 martie, veți avea oportunitatea unică de a sărbători cel mai așteptat moment al anului la cea mai frumoasă expoziție - BEAUTY-2017!

C.I.E. Moldexpo dă întâlnire specialiștilor, experților și maeștrilor industriei frumuseții, precum și tuturor celor interesați de cele mai noi tendințe în industria frumuseții.

Numai la BEAUTY-2017, în perioada 2 - 5 martie, peste 140 de companii din Italia, Liban, Moldova, România, Ucraina vor prezenta produsele celor mai importante branduri moldovenești și internaționale în domeniul cosmetologiei, makeup-ului, nail-serviciilor; echipamente profesionale pentru saloane de coafură și de frumusețe și multe altele.

În toate cele patru zile de expoziție, în zona ProfiStyle, designeri și meșteri recunoscuți vor prezenta ultimele tendințe în domeniul frizurii și creării stilului. Aici vă veți putea familiariza cu modele de coafuri de seară și tehnologii avansate de întinerire facială, echipamente și tratamente medico-estetice și de remodelare corporală etc.

În cadrul expoziției BEAUTY-2017 se va desfășura al V-lea Campionat internațional al meșterilor în extensia genelor și design al sprâncenelor Lash&Brow.

Companiile participante Loial, InArt Studio, Studio Gold Lash, DIvinity Makeup Room, Global Fashion, Americom Lux, Ircad Grup, Beauty Academy și altele vor organiza la standuri diverse master-classuri, la care specialiștii companiilor vor presta servicii profesionale de consultanță și vor prezenta produsele și serviciile noi în domeniile: cosmetologie estetică, epilare cu laser, peeling-uri, sugaring, machiaj, designul și tatuajul sprâncenelor și altele.

Pe 4 martie se va desfășura Conferința științifico-practică internațională pentru specialiștii în cosmetologie și medicina estetică, care va include, printre altele, și analiza liniei de cosmetice profesionale BIELENDA PROFESSIONAL, precum și noile abordări ale biorevitalizării pielei.

Master-classul de studiere a tipurilor de peeling de la MCCM Medical Cosmetic va include și prezentarea inovațiilor în domeniul cosmetologiei estetice - peeling-ul RedPeel cu acid tricloracetic și peeling-ul PurplePeel cu acid tricloracetic și retinol de diferite concentrații și niveluri de expunere, precum și glutation. Un al doilea master-class de analiză a preparatelor mezoterapeutice de la MCCM Medical Cosmetic vor include partea practică - Mezoterapia facială cu preparatul ProfAntiaging.

In ziua deschiderii oficiale a BEAUTY-2017, pentru profesioniștii domeniului va fi organizat un eveniment special - Beauty Cocktail, participanții acestuia vor putea învăța arta de stabilire a contactelor de afaceri primare pentru a interacționa pe parcusul expoziției.

Participanții BEAUTY - 2017 vor surprinde vizitatorii cu prețuri și oferte speciale, valabile doar în timpul expoziției - între 2 și 5 martie. Iar înregistrându-vă on-line veți obține un bilet de acces gratuit la evenimen pe toată durata expozitiei, premii garantate și reduceri

Nu ratați șansa de a fi în epicentrul frumuseții








0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?