X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

”Sfîrșitul internetului” – utilizatorii trag un semnal de alarmă

2 mar. 2017,, 01:00   Ştiinţă şi IT
4890 0

În rețeaua online se discută activ despre perturbările serverilor companiei Amazon, care a generat deconectarea a sute de aplicații și site-uri din întreaga lume.

Despre aceasta comunică BuzzFeed.

Neregulile au fost depistate marți, 28 februarie, pe serverul S3 AWS. Din această cauză, sute de portaluri au fost inaccesibile sau au funcționat eronat pe parcursul a circa patru ore.

Judecînd după reacțiile utilizatorilor de rețea, amploarea perturbărilor a fost atît de mare, încît eroarea a fost calificată drept ”sfîrșitul internetului”.



Utilizatorii care în momentul perturbărilor se aflau la serviciu s-au apucat să facă glume precum că fără internet nu mai au ce face la oficiu.

Посмотреть изображение в Твиттере

Посмотреть изображение в Твиттере

Unii au presupus că și la Amazon domnește haosul și panica.



Problema a vizat utilizatorii din toată lumea, inclusiv pe cei din Rusia. În legătură cu acest fapt, rușii au modificat publicitatea cazinou-online, care, din cauza caracterului său enervant, a reușit să se transforme într-o memă.

Serverul Amazon Web Services este unul dintre cele mai populare servere de arhivare din SUA. Cîteva sute de site-uri folosesc serviciile lui pentru asigurarea stabilității de funcționare. Printre clienții Amazon se numără asemenea corporații mari precum Medium, Slack, Trello, dar și FBI.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?