X 
Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Trump îl acuză pe Obama de scurgerile de informaţii

28 feb. 2017,, 21:00   Externe
2541 0

Donald Trump a declarat că el este convins că fostul președinte american, Barack Obama, se află în spatele scurgerilor de informații compromițătoare la adresa administrației sale, informează New York Daily News.

Trump crede Obama și colaboratorii lui sînt responsabili și de mulțimile furioase de americani ce i-au întîmpinat pe republicani în toate orașele unde au avut întîlniri. „Cred că președintele Obama este în spatele acestor probleme, pentru că oamenii lui sînt sigur implicați”, a spus actualul lider de la Casa Albă într-un interviu, publicat de CNN.

„Unele scurgeri de informaţii ar putea să provină chiar de la acel grup (n.r.-grupul care s-a ocupat de campania lui Obama), ceea ce este extrem de grav pentru că înseamnă că sînt oribili din punct de vedere al securităţii naţionale. Dacă el este în spatele acestor scurgeri de informaţii, atunci asta e politica şi cel mai probabil va continua”, a declarat preşedintele SUA. Cu toate acestea, Donald Trump nu a oferit nici o dovadă pentru aceste acuzaţii împotriva lui Obama. Anterior, el a acuzat că discuţiile controversate purtate cu liderii mexicani şi australieni au fost scurse presei de către ”oamenii lui Obama”.

La mai bine de o lună de la preluarea mandatului, Donald Trump și administrația sa au deja cîteva eşecuri răsunătoare la activ, din cauza ordinelor executive suspendate de justiţia americană şi a războiului continuu cu presa. Modul în care guvernează este criticat de foști președinți americani, printre care George W.Bush, dar și de aliaţii republicani din Congres ai miliardarului.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?