Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Business-trainingul care vă va schimba viața spre bine (VIDEO) ©

28 feb. 2017,, 11:15   Business
2991 0

Sosirea renumitului business-trainer Iţhac Pintosevici la Chișinău poate schimba spre bine viața fiecărui doritor.


Vizitatorii trainingului, care se va desfășura la 2 martie, urmează să cunoască mai multe metode de obținere a succesului personal, sub formă interactivă și chiar de joc. Despre avantajele de care vor putea beneficia participanții la trainingul lui Iţhac Pintosevici a relatat, în cadrul unui interviu pentru NOI.md, președintele Clubului Tinerilor Businessmeni (CTB), Amir Roitman.

Președintele CTB a vorbit despre formele în care se va desfășura trainingul motivațional. „Isaac Pintosevich implică ascultătorii săi într-un anumit joc, le spune business-bancuri și vorbește, într-o formă interesantă, despre felul în care fiecare doritor poate utiliza această informație pentru a obține succes personal. El este business-trainer profesionist, care le oferă vizitatorilor trainingurile sale, posibilitatea de a obține informația care este destul de greu de asimilat. Trainingurile lui sînt în proporție de 80 % aplicabile în practică și doar 20 % conțin teorie. Mai mult decît atît, el creează condiții în care ascultătorii pot intra în stare de trans, pot primi informația, iar după asta s-o aplice cu succes în practică”, a remarcat Roitman.

Rolul ascultătorilor în cadrul trainingului care se va desfășura la 2 martie este foarte important. „Foarte mult depinde de participant, anume de el, de ce fel de cunoștințe are nevoie și cum vrea să le realizeze în viață. Anume pentru aceasta Iţhac Pintosevici le permite ascultătorilor săi, chiar în timpul audierilor, să studieze toate nuanțele care, în curînd, îi va ajuta să se realizeze în viață și să devină mai buni. Beneficiul trainingului lui va fi și mai sesizabil dacă e să asiști la curs nu de unul singur, ci în compania mediului, echipei cu care activezi. În afară de asta, trainerul Iţhac Pintosevici le va ajuta participanților să se concentreze pe scopurile prioritare, să-și gestioneze corect timpul și să fie permanent plini de energie”, a dat asigurări președintele CTB.

Amir Roitman a vorbit și despre auditoriul țintă care poate deveni participant al trainingului motivațional a lui Iţhac Pintosevici.

„Nici vîrsta, nici sexul, nici poziția socială nu joacă vreun rol. Participant la reuniune poate fi atît un tînăr de 16 ani, cît și o persoană respectabilă de 82 de ani. Participanții pot fi proprietari de magazin, femei casnice, studenți, manageri de talie medie sau top-manageri… În acest sens nu există niciun fel de limite. Un rol mult mai mare revine propriei convingeri în ceea ce omul vrea să obțină în viață și în ce sferă vrea să devină expert. Cine consideră că acest lucru i se potrivește și vrea să-și îmbunătățească viața, vă rog, grăbiți-vă, Iţhac Pintosevici și noi cu toții vă vom aștepta cu nerăbdare”, s-a adresat președintele CTB telespectatorilor și cititorilor NOI.md.

De remarcat că business-trainingul renumitului specialist izraelian Iţhac Pintosevici se va desfășura la Chișinău pe 2 martie. Programul reuniunii va cuprinde trei module dedicate sporirii gradului de motivație, capacității de a trasa scopuri concrete și cunoașterii instrumentelor necesare pentru a obține o poziție financiară mult mai sănătoasă.

Orice persoană care dorește să obțină libertate financiară și să-și facă viața mai ușoară, poate lăsa cererea de participare la training accesînd acest link. De asemenea, doritorii pot suna la numărul de telefon 067 482 067.


0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?