X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Dodon va iniţia o acţiune de apărare a valorilor tradiţionale

23 feb. 2017,, 13:10   Societate
4469 11

Drept răspuns la invitaţia de a participa la marşul minorităţilor sexuale (LGBT), preşedintele Igor Dodon va iniţa o acţiune de apărare a valorilor tradiţionale.

Anunțul a fost comunicat pe reţelele de socializare de către purtătorul de cuvînt al președintelui, Ion Ceban.

Săptămîna aceasta, prezentînd un raport despre situaţia drepturilor omului în Moldova, reprezentanţii organizaţiei Amnesty International i-au propus şefului statului să participe la marşul comunităţii LGBT, care va avea loc în primăvară. În opinia lor, în acest fel preşedintele Igor Dodon "ar demonstra că vrea să fie un preşedinte al tuturor".

"Preşedintele într-adevăr este al tuturor şi dumnealui participă la evenimentele care sînt proprii tuturor în societatea noastră, comune ca tradiţii, obiceiuri, valori. În perioada desfăşurării evenimentului despre care au menţionat acele persoane, exact ca şi anul trecut, va fi organizat un amplu program de evenimente în susţinerea familiei tradiţionale, la care preşedintele va participa neapărat", a subliniat Ceban.

El a menţionat că "tot pentru această perioadă este preconizată lansarea mai multor iniţiative din partea Preşedinţiei în sprijinul familiei tinere, a maternităţii, copiilor, programe care vor avea ca scop fortificarea instituţiei familiei".

Purtătorul de cuvînt al preşedintelui i-a invitat pe toţi cetăţenii să se alăture acţiunilor de susţinere a familiei tradiţionale.

În campania electorală Igor Dodon a pledat pentru consolidarea ortodoxiei şi apărarea valorilor tradiţionale creştine. De asemenea, el s-a pronunţat pentru anularea Legii egalităţii de șanse.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?