X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Dorin Chirtoacă s-a învrednicit de „Cupa cu glod” (FOTO, VIDEO)

23 feb. 2017,, 11:20   Capitala
9257 10

Primarul General al municipiului Chișinău, Dorin Chirtoacă, a primit în dar o cupă plină de glod.


Astfel consilierii municipali l-au „răsplătit” pe edil pentru eforturile de a face la Chișinău ordine, relatează NOI.md.

În paralel cu înmînarea cupei, Dorin Chirtoacă s-a învrednicit de titlul de „Noroistul anului”. Potrivit consilierului municipal din partea Partidului Socialiștilor (PSRM), care i-a înmînat primarului general trofeul, „Chirtoacă, în ultimii ani, a depus eforturi mari pentru ca Chișinăul să se schimbe dramatic, devenind mai murdar și mai urît mirositor”. „Vă înmînăm această cupă pentru aportul Dvs. la dezvoltarea orașului. Sperăm că nu veți mai apărea la Primărie”, a vorbit alesul local la adresa lui Chirtoacă.


În replică primarul a declarat că meritul pentru înfundarea orașului în noroi aparține predecesorilor săi. „Ieșim din noroiul în care ne-ați băgat voi prin construirea stației de epurare. Deja de 50 de ani ea miroase și nu ne lasă în pace. Dar noi vom ieși din mizeria asta. În ceea ce privește cupa, eu nu am nimic împotrivă. Pot chiar să vă ajut. Puteți să mă numiți Glodin Chirtoacă sau în alt fel. Dar eu nu am de gînd să părăsesc postul pe care mi l-au încredințat cetățenii”, a menționat Chirtoacă.

Dorin Chirtoacă nu pentru prima oară se pomenește în centrul incidentelor curioase. Astfel, în luna septembrie a anului trecut, pe rețelele sociale au apărut cîteva clipuri video în care Chirtoacă, împreună cu colegii săi de la Primărie și PL, a consumat băuturi tari în garaj și a interpretat cîntece ale renumitei formații rusești „Любэ”. Mai tîrziu, consilierii i-au transmis în dar discuri de frînă, pe care el a început să le lovească unul de altul.

.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?