Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Consiliul coaliției de guvernare s-a întrunit în ședință

22 feb. 2017,, 11:40   Politică
3105 2

Coaliția de guvernare și-a trasat agenda de priorități legislative pentru sesiunea parlamentară de primăvară-vară, într-o ședință desfășurată recent, comunică NOI.md.

Consiliul coaliției a decis că la prima ședința plenară a Legislativului să adopte un plan de acțiuni pentru implementarea Acordului de asociere.

„În prima ședință plenară a Parlamentului urmează a fi aprobat un plan de acțiuni privind actele normative care vor trebui adoptate de către deputați în 2017, pentru a răspunde cerințelor de implementare a Acordului de asociere RM-UE. Consiliul Coaliției de Guvernare consideră că acest plan de acțiuni va fi dovada că Parlamentul intenționează să lucreze și în acest an pentru modernizarea țării în sens european”, se arată într-o declarație remisă presei de Consiliului coaliției.

Menționăm că astăzi membrii Biroului permanent al Parlamentului urmează să stabilească data convocării primei ședințe plenare din sesiunea de primăvară. Conform Regulamentului Parlamentului, prima ședință nu poate avea loc mai tîrziu de luna februarie. De la începutul acestui an, nu a avut loc nicio ședință de plen.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?