Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

"Monegascii" au cedat cu scor de hochei (VIDEO)

22 feb. 2017,, 11:35   Sport
2895 0

"Manchester City" a învins echipa "Monaco", în primul meci din turul optimilor de finală ale Ligii Campionilor (LC)


"Cetățenii" au cedat de două ori în fața "monegascilor" la scor, dar au reușit să egaleze de doua ori, învingîndu-și adversarii cu scor de hochei, 5: 3. Acest meci a fost cel mai rezultativ din toată istoria play-off-urilor Ligii Campionilor. În alt meci, care a avut loc în seara zilei de 21 februarie Clubul"Atletico" a învins "Bayer" cu scorul de 4: 2, informează NOI.md.

Clubul "Monaco" înainte de meciul din deplasare împotriva "Manchester City" era considerat outsider, însă a putut să dea ripostă unuia dintre cele mai importante cluburi din Anglia. Întreaga prima repriză a meciului și începutul celei de-a doua au decurs în favoarea oaspeților, care înainte de pauză conduceau cu scorul de 1: 2. Însă la golul atacantului "cetățenilor" (astfel sînt supranumiți jucătorii echipei "Manchester City" – nota red.) Raheem Sterling, marcat în minutul 26, "Monaco" a răspuns cu două goluri în opt minute. Fotbalistul columbian al "monegascilor" (astfel sînt supranumiți jucătorii echipei "Monaco" – nota red.) Radamel Falcao în minutul 32th primește mingea de sus și o pasează cu capul în poarta lui Wilfred Caballero. În minutul 40 Kilian Mbappe s-a confruntat cu portarul "Manchester City", lovind în colțul apropiat, astfel permițîndu-le "monegascilor" să plece la pauză, avînd avantaj la scor.

Numeroasele încercări ale "Manchester City" de a egala scorul s-au soldat cu reușită în minutul al 58-lea. Marcatorul Clubului englez Sergio Aguero a mers în goană cu mingea cîțiva zeci de metri și intrînd în suprafața de pedeapsă a adversarilor a trimis-o în poartă. Proiectilul l-a lovit pe portarul "Monaco" Danijel Subasic, dar el nu a reușit să fixeze mingea în mîini, astfel încît aceasta a ajuns în poarta echipei sale. Trei minute mai tîrziu, "monegascii" au realizat un contra-atac rapid, în fruntea căruia s-a dovedit a fi Falcao. Acesta a trimis "mingea"lumînare" în poartă. În timpul rămas gazdele au exercitat presiuni intense pe jumătatea adversă a terenului, ceea ce le-a permis să înscrie trei goluri. Aguero a marcat dubla, dar și coechipierii săi, John Stones și LeRoy Zane au înscris cîte un gol.



"Monegascii" și-au complicat înaintarea în următoarea etapă a turneului înainte de meciul-revanșă, care va avea loc la Monaco, pe 15 martie. În aceeași situație, s-a pomenit și Clubul German "Bayer", care pe terenul de acasă a cedat în fața adversarilor de la "Atletico", cu scorul de 2: 4. Pentru Clubul "Atletico", care a pierdut în finala Ligii Campionilor, au excelat: Saul, Griezmann, Torres, precum și Gameiro, care a realizat penaltiul. "Bayer" "a dezamorsat" scorul cu golurile lui Bellarabi și cel al fotbalistului "Atletico", Savici, care și-a marcat mingea în propria poartă.

Patru cluburi încă urmează să lupte pentru a avea acces la sferturile de finală ale Ligii Campionilor. În această seară, 22 februarie, Clubul "Portu" va găzdui pe terenul său de joc echipa "Juventus", iar debutanta Ligii Campionilor "Leicester" va juca un meci în deplasare împotriva echipei "Sevilla".

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?