X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Pompierii au bătut la ușa mai multor gospodari (VIDEO)

21 feb. 2017,, 14:45   Societate
1764 0

Pe parcursul zilei de ieri mai multe gospodării din raionul Telenești au fost vizitate de pompieri, transmite NOI.md.

Angajații Serviciului Situații Excepționale au verificat sobele de încălzit ale oamenilor în etate și i-au îndemnat să stingă pe noapte focul din sobe.

Mai mult, unii bătrîni din localitățile Ciulucani, Mîndrești, Chiștelnița, Căzănești și Zgărdești au beneficiat la propriu de ajutorul pompierilor, care s-au oferit să le taie lemne de foc pentru ca aceștia să se poată încălzi.

Salvatorii au mers la mai multe gospodării, oferindu-le oamenilor ajutor. Conform datelor Serviciului Situații Excepționale, de la începutul anului 2017, doar în raionul Telenești pompierii au verificat starea sobelor în 580 de case de locuit, iar aproape 5000 de oameni au beneficiat de recomandări în domeniul apărării împotriva incendiilor.

Acțiunea face parte din campania de prevenire a incendiilor în sectorul locativ. În cadrul acesteia pompierii merg pe la casele oamenilor pentru a le vorbi despre măsurile de prevenire a situațiilor excepționale și despre modul în care trebuie să utilizeze corect sobele în perioada de iarnă.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?