X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Un indian a înviat în drum spre propria înmormântare

22 feb. 2017,, 02:00   Externe
5055 0

Un locuitor al satului Darvad din regiunea Maragundi (statul Karnataka, India) s-a trezit în drum spre propria înmormîntare, scrie ziarul Times of India

Cu o lună în urmă, Kumar Marewad, în vîrstă de 17 ani, a fost mușcat de un cîine fără stăpîn, după care tînărul a avut febră înaltă timp de cîteva săptămîni. Cînd starea lui s-a înrăutățit considerabil, el a fost internat în spital, iar apoi conectat la un ventilator pulmonar.

Medicii le-au spus rudelor lui Kumar că infecția s-a răspîndit prin tot corpul și fără dispozitiv el nu va supraviețui. Cu toate acestea, rudele care nu și-au putut permite tratamentul costisitor, au decis să-l ia pe băiat acasă.

Mai tîrziu rudele au observat că tînărul nu dă niciun semn de viață și au decis că el a murit, organizîndu-i o înmormîntare după obiceiurile naționale. Însă atunci cînd procesiunea funerară mai avea de parcurs aproximativ doi kilometri pînă la locul de desfășurare a ceremoniei, Kumar a deschis ochii, și-a mișcat brațele și picioarele și a început să respire des.

La scurt timp pacientul a fost dus la spital într-o stare gravă și reconectat la aparatul de menținere a vieții. Potrivit medicilor, indianul are meningoencefalită – o infecție cauzată de mușcătura de cîine.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?