X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Moldova și regiunea Astrahan a Rusiei vor coopera mai intens

21 feb. 2017,, 11:30   Economie
2018 0

Moldova și regiunea Astrahan a Rusiei vor extinde cooperarea comercial-economică bilaterală.

Perspectivele aprofundării relațiilor și intensificării operațiunilor de export-import vor fi discutate în cadrul vizitei a unei delegații a reprezentanților autorităților publice și mediului de afaceri al acestei regiuni rusești în țara noastră.

Asupra acestui lucru au convenit în cadrul unei întrevederi ambasadorul Republicii Moldova în Federația Rusă, Dumitru Braghiș, cu viceguvernatorul, președintele Guvernului regiunii Astrahan, Konstantin Markelov, și ministrul pentru Relații Internaționale și Economice Externe a regiunii Astrahan, Denis Afanasiev, relatează NOI.md.

Potrivit comunicatului Ambasadei RM în FR, părțile au discutat potențialul de export, oportunitățile investiționale și interesele economice ale Moldovei și regiunii Astrahan a Rusiei.

În acest context s-a propus organizarea la 15-17 martie 2017 în Moldova a unei vizite de lucru a delegației oficiale, precum și a mediului de afaceri din această regiune a FR, în vederea dezvoltării relațiilor comercial-economice bilaterale.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?