Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

La Chișinău se va desfășura o conferință dedicată statalității Moldovei

20 feb. 2017,, 16:02   Politică
5935 4

O conferință științifică internațională pe subiectul statalității Moldovei va avea loc la Chișinău la sfîrșitul lunii martie curent, informează NOI.md.

Evenimentul se va desfășura sub patronajul președintelui Igor Dodon și va întruni peste 100 de invitați din 11 state. Potrivit șefului statului, în cadrul conferinței vor fi dezbătute subiecte precum: continuitatea statului moldovenesc, dezvoltarea socio-economică a Moldovei în diferite perioade istorice, teoria apariției statului și dreptului prin prisma țărilor reprezentate la eveniment.

Dodon a subliniat că la eveniment sînt așteptați experți, reprezentanți ai lumii academice și universitare, ai societății civile, partidelor politice din țară și de peste hotare.

„Deja avem confirmarea participării a peste 100 de persoane la eveniment din Republica Moldova și alte 11 state, printre care Italia, Franța, Germania, România, Ucraina, Federația Rusă etc.”, a anunțat demnitarul.

Conferința internațională ”Statalitatea Moldovei: continuitatea istorică și perspectiva dezvoltării” va avea loc în perioada 24-25 martie.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?