X 
Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Transnistria intenționează să extindă comerțul cu UE

20 feb. 2017,, 15:30   Economie
2689 0

Transnistria intenționează să extindă activitatea economică externă cu țările Uniunii Eurasiatice și, în primul rînd, cu Federația Rusă, precum și cu Uniunea Europeană.

Anunțul a fost făcut în cadrul unei ședințe pentru extinderea activității economice externe, susținute de către liderul autoproclamatei RMN, Vadim Krasnoselski, care a calificat această chestiune drept una actuală pentru economia Transnistriei, relatează NOI.md.

Potrivit comunicatului Serviciului de presă al liderului transnistrean, este vorba despre necesitatea dezvoltării relațiilor economice externe cu țările Uniunii Eurasiatice, în primul rînd cu Federația Rusă, precum și cu Uniunea Europeană.

„Există multe probleme, dar toate pot fi soluționate. Trebuie să elaborăm cu program, o foaie de parcurs, un algoritm al acțiunilor”, a menționat Vadim Krasnoselski.

La lucrările ședinței au participat președintele Guvernului Transnistriei, Alexei Martînov, președintele Consiliului Suprem Alexandr Șcerba, conducătorii ministerelor și instituțiilor. Ministrul de externe al Transnistriei, Vitali Ignatiev, a prezentat un raport. Lucrările au continuat în formatul unui schimb de opinii pentru identificarea unei soluții consolidate.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?