Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Cel mai mare iaht al unui miliardar rus, arestat! Cum arată "minunea" (FOTO)

19 feb. 2017,, 20:44   Externe
8123 0

Cel mai mare iaht din lume, construit in Germania pentru un miliardar rus, a fost arestat.


Reținirea yahtului a avut loc astăzi, în Gibraltar. Potrivit portalului specializat Yacht Harbour, compania germană producătoare a înaintat proprietarului o chemare în judecată pentru neonorarea contractului. Aceasta pretinde de la miliardarul rus 15,3 milioane de dolari.

Ambarcatiunea construită pentru el are 140 de metri lungime si trei catarge inalte de 90 de metri. Iahtul are opt etaje si o punte de observaţie submarină.

Constructia lui a inceput in urma cu 3 ani, la un santier naval din Germania, iar costul total va atinge 400 de milioane de dolari.

Cel mai mare Super-Iaht din lume este deja operaţional din punctul de vedere al navigaţiei, dar amenajarea interioarelor va mai dura cateva luni.

Andrei Melnicenko este un om de afaceri şi miliardar rus.

Averea sa este estimată la 9,2 miliarde de dolari. În anul 2015 el a ocupat poziţia 97 în topul Forbes al miliardarilor, ocupând poziţia a 9-a în Rusia.

Melnicenko are afaceri în domeniul energiei şi investiţiilor.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?