X 
Transnistria stiri: 1380
Eurovision stiri: 500
Preşedintele stiri: 3988

La granița Moldovei: cozi imense de mașini

18 feb. 2017,, 10:30   Societate
6454 1

La cîteva puncte de frontieră s-au format cozi foarte lungi de automobile.

Cel mai mult trebuie să aștepte controlul la frontieră conducătorii auto, care au decis să treacă frontiera Moldovei prin Punctul Vamal Sculeni, iar activitatea a două puncte de control la frontieră și deplasarea autovehiculelor a fost, în general, suspendată, informează NOI.md.

Condițiile meteorologice continuă să introducă corective în funcționarea mai multor puncte de trecere a frontierei. Astfel, rămîn închise punctele de trecere a frontierei de la Soroca și Molovata, unde gheața de pe Nistrul rămîne intactă. Totodată, punctul de la Cosăuți și-a reluat funcționarea normală după cîteva zile de întrerupere. Conform previziunilor Serviciului Grăniceri, problemele cu serviciul feribotului între cele două maluri ale Nistrului ar putea dura încă trei-patru zile.

Dificultăți la trecerea frontierei au, de asemenea, acei care s]nt nevoiți să treacă printr-unul din cele patru puncte granița cu România și Ucraina. Acolo s-au format ambuteiaje lungi, motiv pentru care trecerea controlului la frontieră durează destul de mult. La punctul de control de la Sculeni șoferii se văd nevoiți să stea în rînd aproximativ 87 de minute. Mai puțin de o oră își așteaptă rîndul acei, care intră pe teritoriul României prin punctele de la Leușeni și Giurgiulești, iar la granița cu Ucraina se confruntă cu dificultăți numai șoferii care trec prin punctul de control din satul Criva, raionul Briceni. Acolo cozile s-au extins pentru aproximativ o jumătate de oră.

Conducătorii auto sînt rugați să evite temporar călătoriile prin punctele de control de mai sus și să-și schimbe traseul pentru a evita dificultățile la trecerea frontierei.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?