X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Underland te așteaptă în acestă sîmbătă ©

17 feb. 2017,, 16:30   Societate
2490 0

Dacă încă nu știți ce să faceți în weekend, sâmbătă, 18 februarie, de la ora 10:00 la 22:00 vă așteptăm la unicul festival subteran din lume - Underland, organizat în cramele Cricova, care vine cu un program plin de muzică, diverse activități și multe suprize la fiecare colț de cartier.

Tot ce trebuie să știi despre festival:

La UNDERLAND Festival, fiecare cartier va fi unul muzical, în ton cu notele vinurilor. Pe cele 3 scene, timp de 12 ore, vor evolua peste 30 de artiști și trupe muzicale din 7 țări - Germania, Ungaria, Italia, România, Ucraina, Rusia, Moldova.

În paralel, vizitatorii vor avea ocazia să participe la Școli de Vin cu degustări și somelieri; un iarmaroc cu obiecte de artizanat; ateliere și masterclass-uri cu meșteșugari de vază - mărțișoare hand-made, sculptură în lemn, pictură în apă, monede personalizate.

De asemenea, vizitatorii vor gusta din bucate alese și 25 de tipuri de izvar. Vor fi animați de artiști stradali – jonglori, clovni, statui vii; vor putea încheia căsătorii valabile pe durata evenimentului la oficiul Stării Civile sau vor putea afla viitorul de la ghicitoarea orașului. Se vor putea plimba în parcul subteran cu pictori și caricaturiști care vor face câte un portret pentru fiecare, sau pe aleea hedoniștilor renumiți și multe-multe altele!

Doar pe 18 februarie, din costul biletului ai posibilitatea să descoperi ce ascund galeriile subterane Cricova - muzeul Cricova și legendara colecție de vin cunoscută în toată lumea.

Nu uita să imortalizezi momentele petrecute în orașul Underland la diverse photo-points și să folosești hashtag-ul oficial al evenimentului #underlandfest la fotografiile distribuite pe rețelele de socializare.

Un festival reușit, este acela unde oamenii se simt cât mai confortabil, din aceast motiv vă informăm că temperatura beciurilor este destul de joasă (10-14 grade).

Pentru confortul dumneavoastră vă recomandăm să vă îmbrăcați mai cald la Underland Fest.

Sunt binevenite păturelele și eșarfele.

Transportul spre/de la festival va fi disponibil pe 18 februarie, de la orele 9:30 până la 22:30, la interval de 15-20 minute, de la stația de vizavi de circ. Prețul călătoriei este de 5 lei într-o direcție.

Un bilet la eveniment costă 250 de lei. Biletele pot fi procurate în magazinul Cricova, strada Șciusev 96/1 sau pe https://iticket.md/event/underland-wine-and-music-fest/.

În costul biletului de 250 de lei se oferă:

-Un pahar de izvar aromat la intrare;

- Vizită la Muzeul orașului subteran Cricova cunoscut la nivel mondial pentru colecția sa legendară de vinuri;

- Participarea la mai multe ateliere și masterclass-uri organizate de meșteșugari talentați;

- Show spectaculos susținut de peste 80 de artiști stradali, interpreți și colective muzicale din 7 țări;

- Accesul în cele 3 cartiere tematice ale orașului Underland - Cartierul Vinului Alb, Roșu și Spumant și la cele trei școli de vin aflate pe teritoriul galeriilor subterane Cricova, cu degustații și sommelieri;

-Și multe poze și selfie-uri memorabile cu personajele orașului Underland.

UNDERLAND Festival este organizat de agenția de evenimente și relații publice PRofile șicombinatul de vinuri Cricovacu susținerea:

Partener instituțional: Agenția Turismului a Republicii Moldova

Sponsori: DAAC Hermes, rețeaua de telefonie mobile și internet - UNITE

Parteneri Media: Publika TV - partener media general, KissFM, www.timpul.md, www.locals.md, www.moldova.org, www.noi.md, www.zugo.md, www.diez.md, www.allmoldova.md, www.agora.md, www.madein.md, www.unimedia.md, www.realitatea.md, www.kp.md

Mai multe detalii despre eveniment pe: https://www.facebook.com/events/129741190852996/

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?