X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Soția lui George Clooney va naște în luna iunie

18 feb. 2017,, 03:00   Externe
2596 0

Nina, mama actorului George Clooney (55 de ani), a dezvăluit că gemenii fiului ei cu Amal sunt băiat și fată și se vor naște în luna iunie.

George Clooney se pregătește să devină tată și potrivit, mamei sale, este foarte emoționat, mai ales că va avea doi copii, nu unul, iar recent ei au aflat și sexul copilului. Ei vor avea băiat și fată, iar aceștia urmează să vină pe lume în luna iunie.

„A fost încîntat că va avea copii, dar e normal să aibpă emoții. Când George și Amal au aflat au aflat că vor avea gemeni, ei au fost surprinși și un pic speriați, pentru că amîndoi considerau că unul este de ajuns”, a declarat și un prieten apropiat al cuplpului pentru revista People. „Însă, vestea că vor avea băiat și fată i-a bucurat foarte tare…nu le vine să creadă că doar în câteva luni vor avea doi copii”, a mai adăugat aceasta.

Amal Clooney, în vîrstă de 37 de ani, este avocat de renume care luptă pentru drepturile omului şi are atît cetăţenie libaneză, cât şi cetăţenie britanică.

Acum, acesta a rămas însărcinată cu gemeni după ce s-ar fi supus unui tratament de fertilizare.

Amal (Alamuddin) Clooney s-a căsătorit cu George Clooney, unul dintre cei mai bine plătiţi actori de la Hollywood, în Italia, în anul 2014.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?