X 
Transnistria stiri: 1380
Eurovision stiri: 500
Preşedintele stiri: 3988

De ce e nefericită Melania Trump în rolul de Prima Doamnă

17 feb. 2017,, 01:32   Externe
4827 0

Prima Doamnă a Americii este nemulțumită de întorsătura pe care a luat-o viața ei de cînd soțul acesteia a fost ales președinte al Statelor Unite.


Potrivit unor surse citate de US Weekly, Melania Trump consideră că nu s-a „angajat” pentru a fi în centrul atenției și a lumii politice, atunci cînd s-a căsătorit cu magnatul republican, în 2005.

Reticența de a juca rolul de soția președintelui Americii ar putea fi motivul pentru care Melania a ales să rămînă în penthouse-ul lor din Manhattan, în timp ce Trump petrece mai tot timpul la Casa Albă. Conform unui prieten al familiei Trump, ea este „nemulțumită de viața ei de acum” și este extrem de nefericită. Prima Doamnă a rămas în New York, de la inaugurarea soțului ei în fucția de președinte al SUA. Săptămînal, Melania Trump i se alătură președintelui în resortul din Palm Beach, acolo unde pozează în soția perfectă și le zâmbește fotoreporterilor, potrivit rawstory.com.

Se pare că o altă nemulțumire pe care o are, de cînd este căsătorită cu unul dintre cei mai puternici oameni din lume, ar fi aceea că stă departe de fiul ei, Barron, pe care obișnuia să-l ducă personal la școală.

Acum, Serviciile Secrete sînt cele care îl duc și îl iau pe copil de la școală. De asemenea, surse apropiate de aceasta spun că Melania ar fi supărată și din cauza „atacurilor mediatice” asupra ei, care i-ar fi stricat imaginea și care ar fi făcut-o să renunțe la cel mai mare vis al ei - acela de a-și lansa o colecție de haine.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?