X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

„Viorica-Cosmetic” a deschis un nou magazin de firmă la Soroca (VIDEO) ©

15 feb. 2017,, 10:25   Societate
4993 0

„Viorica-Cosmetic” a pregătit o surpriză pentru locuitorii orașului Soroca – în noul magazin specializat, care se află pe strada Ștefan cel Mare, 18, a devenit disponibilă întreaga gamă de cosmetică și parfumerie, notează NOI.md.

«Viorica-Cosmetic» și-a extins gama de produse, precum cele cu ulei natural din extract de semințe de struguri și extract natural de viță de vie. O altă categorie destul de vastă și impresionantă o constituie produsele bazate pe spirulină, în special cele cu bior, care au fost create special de către savanții Academiei de Științe a Moldovei”, a subliniat managerul de marketing „Viorica-Cosmetic”, Daniela Dragan.

Potrivit sursei citate, ambele categorii de produse au proprietăți antioxidante, regenerează structura pielii și încetinesc procesul de îmbătrînire.

Mai mult, special pentru Ziua Îndrăgostiților, „Viorica-Cosmetic” a lansat o nouă serie de parfumerie – „Adora”. Pe lîngă aceasta, clienții pot beneficia de promoții și reduceri în cadrul magazinelor de firmă: la achiziționarea unei ape de toaletă din seria „Zion” și a unui flacon de apă de parfum din seria „For You” se va face o reducere de 35%. Totodată, la procurarea produselor în sumă de 150 de lei se eliberează o cartelă de reducere de 5%.

Cei care nu se pot decide care dintre produsele „Viorica-Cosmetic” pot fi un bun cadou pentru persoanele dragi, pot opta pentru un certificat-cadou de 100, 200 și 500 de lei.

„Viorica-Cosmetic” își așteaptă clienții în noul său magazin din orașul Soroca, situat pe strada Ștefan cel Mare, 17.



0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?