Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Cum alegi un cadou care să spună totul fără cuvinte ©

14 feb. 2017,, 11:55   Societate
3406 0

Care ar trebui să fie cadoul perfect? Desigur, el trebuie să fie frumos, util, pentru a trezi emoții și a aminti despre persoana care l-a oferit.

Astăzi este 14 februarie, zi ce ne oferă posibilitatea frumoasă de a le acorda puțină atenție și afecțiune persoanelor dragi. În această zi deosebit de importante sînt cuvintele principale care vor încălzi și umple inima de iubire.

Dar cum să găsești cuvinte atunci cînd vrei să spui atît de multe? Cum să redai ceea ce e înăuntrul tău și este atît de greu de descris? Încă în secolul al XIX-lea femeile din Orient au inventat pentru bărbații lor limbajul florilor, care se numește „Selam”: prin intermediul florilor potrivite, bărbații puteau să le vorbească despre sentimentele sale.

Astăzi buchete de arome pot fi procurate într-o sticlă frumoasă, iar sortimentul de pe rafturile magazinelor de parfumuri te va ajuta să găsești exact ceea de ce ai nevoie. Iată cîteva sfaturi care îți vor ușura căutările și te vor ajuta să alegi parfumul potrivit:

În primul rînd, trebuie să decizi ce fel de produs dorești să procuri: apă de parfum cu 12-16 la sută de compuși aromatici, care va lăsa amintiri mai durabile, sau apă de toaletă cu concentrația de 7-11% , cu un aspect mai fin?

Vara sînt recomandate aromele proaspete, mai puțin intense, iar în perioadele mai reci se pot aplica compuși aromatici pudrați, lemnoși și cele cu nuanțe mai calde.

În al doilea rînd, ceea ce este important este vîrsta persoanei căreia i se face cadoul.

Domnișoarele vor fi impresionate, probabil, de aromele de fructe și cele florale, iar unui tînăr îi vor plăcea notele proaspete și îndrăznețe.


Femeile care își fac o carieră, în cele mai dese cazuri, aleg compoziții mai prestigioase și elegante, iar bărbații preferă mai des arome fanteziste.


Bărbaților și femeilor mai în etate ar putea să le placă aromele astringente, condimentate, ”cu trenă”.

Procesul de selectare a unui parfum poate fi simplificat considerabil dacă ceri ajutorul consultantului de la un magazin specializat, care te va ajuta să alegi compoziția dorită.

Poți să te familiarizezi cu gama largă de parfumuri și produse cosmetice la orice magazin de firmă „Viorica-Cosmetic”, care oferă acum o reducere de 35 la sută la parfumuri pentru bărbați și femei.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?