X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Plîngeri la Direcția sănătate privind calitatea alimentației în școli (VIDEO)

13 feb. 2017,, 14:00   Capitala
3615 0

Pe adresa Direcției sănătate a Primăriei capitalei au parvenit cîteva plîngeri din partea mai multor părinți nemulțumiți de calitatea alimentației în școlile primare, gimnaziile și liceele din capitală.

Mai mult, aceștia au cerut evaluarea celor cinci întreprinderi responsabile de alimentația în instituțiile de învățămînt, informează NOI.md.

În acest context, șeful Direcției sănătate, Mihai Moldovanu, a venit cu o cerere la adresa primarului ca cel din urmă să emită o dispoziție prin care să permită evaluarea celor cinci combinate școlare pentru a fi clarificate mai multe aspecte.

„În primul rînd, să fie clarificat modul în care se formează meniul și ce include, deoarece se vehiculează că în prețul de 10 lei este inclus meniul, vesela și salariul. Apoi să vedem dacă este asigurat procesul tehnologic în școli și dacă șefii își îndeplinesc atribuțiile. Și nu în ultimul rînd să vedem care este statutul juridic al combinatelor școlare”, a declarat Moldovanu.

La rîndul său, primarul general, Dorin Chirtoacă, a răspuns solicitării lui Moldovanu și a dispus formarea unei comisii speciale care să clarifice aspectele menționate de Mihai Moldovanu.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?