Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Adele a dominat gala premiilor ”Grammy”

13 feb. 2017,, 12:05   Externe
2338 0
Adele, regina britanică a baladelor melancolice, a triumfat duminică seara la Premiile Grammy, decernate la Los Angeles, cîștigînd cinci distincții, printre care cel mai bun album și cea mai bunș piesș a anului cu hitul sșu, "Hello", scrie AFP.

Cîntăreața a încîntat audiența în cea mai importantă seară de muzică americană, cu grația, bunătatea și generozitatea sa cînd a interpretat, foarte emoționant, piesa "Hello" cea mai importantă piesa din albumul său și un tribut pentru George Michael, care a murit recent.

Împiedicată de o problemă tehnică - similară cu cea care i-a distrus performanța și la Premiile Grammy de anul trecut - ea și-a încheiat prestația în aplauzele unei săli întregi în picioare.

Cînd a urcat pe scena să primească premiul pentru albumul anului, Adele i s-a adresat lui Beyonce, marele perdant al serii, cu albumul său "Limonade":

"Noi artiștii, noi te iubim. Ești lumina noastră", i-a spus lui Beyonce, vizibil emoționată.

Beyonce și Adele au fost la gala de anul acesta rivale la patru categorii importante, inclusiv cîntecul anului, albumul anului, și cea mai bună interpretare solo.

Albumul spu precedent "21" - Adele numindu-și albumele dupa vîrsta ei, la momentul înregistrării - a cîștigat deja premiul Grammy pentru Albumul Anului în 2012.

Gala Grammy, ajunsă la cea de a 59-a ediție, a fost prezentată în premieră de actorul englez James Corden.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?