X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Moldova a mai pierdut un sportiv

13 feb. 2017,, 11:15   Sport
9533 2

Este unul dintre cei mai promițători baschetbalisti moldoveni și a acceptat o nouă provocare.

Oleg Adamov, fostul jucător al celor de la Admirals, s-a transferat la o echipă din Germania și s-a adaptat cum nu se poate mai bine. Moldoveanul a devenit un om de bază la noul său club, relatează ProTV.

Oleg Adamov este unul dintre cei mai de perspectivă baschetbaliști din Republica Moldova. La cei 20 de ani, el a reușit să joace pentru selecționatele de juniori și tineret, dar și să facă furori la ediția AllStar de anul trecut. Oleg a reușit să devină cel mai bun jucător de pînă la 16 ani, cel mai bun apărător de pînă la 18 ani, dar a obținut și titlul de cel mai talentat tînăr jucător. După ce a avut o evoluție memorabilă în Moldova în cadrul clubului Admirals, cu o medie de peste 20 de puncte pe meci, Oleg a acceptat o nouă provocare. S-a transferat la o echipă din Germania.

Oleg ADAMOV, BASCHETBALIST “Sînt mulţumit de tot, m-am regăsit pe mine, e un colectiv bun și deocamdată sîntem mulţumiţi de succesele noastre. Joc pentru echipă, intru în ritmul echipei, în ritmul jocului şi mă simt din ce în ce mai confortabil.”

Eugeniu POGORELOV, BASCHETBALIST ADMIRAL “Nu fiecare jucător din Moldova are şansa de a juca peste hotarele ţării şi atunci cînd am aflat, m-am bucurat foarte mult pentru el.”

Fostul antrenor al lui Oleg, Vasko Atanasov, vede în el un jucător foarte talentat, care ar putea da lovitura în următorii ani. Prietena lui Oleg spune că despărțirea este grea și e gata să-l urmeze oriunde.

La ErftBaskets, Oleg joacă pe poziția de point guard. Actualul său club din Liga a 2-a Regională a Germaniei este pe prima poziție în campionat.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?