X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Un teren din parcul Valea Morilor a fost recîștigat de Primărie

10 feb. 2017,, 17:25   Capitala
1948 0

Un teren de peste 4 hectare din Valea Morilor a fost recîștigat de Primăria municipiului Chişinău, transmite NOI.md.

Potrivit Serviciului de presă al primăriei capitalei, aceasta a obținut cîștig de cauză într-un proces judiciar privind dreptul de proprietate asupra terenului. Decizia a fost emisă de Curtea Supremă de Justiție pe 8 februarie 2017.

Reamintim că în 2012 Asociația Obștească Clubul Sportiv ”Phoenix” a solicitat în instanță dreptul de arendă, posesie și folosință asupra acestui teren pentru o perioadă de 10 ani, în scopul amplasării unui obiectiv sportiv.

Este vorba despre un teren aflat în zona de parc, gestionat de Î.M. „Asociația de gospodărire a spațiilor verzi". Cazul a fost judecat în instanțe de diferite nivele, reclamantul recurgînd la diferite tertipuri, inclusiv prin utilizarea de succesor în drepturi avînd ca scop final înstrăinarea terenului care este bun public.

Instanța supremă a decis menținerea terenului ca bun municipal, conform hotărîrii primei instanțe, prin care a fost respinsă cererea AO Clubul Sportiv ”Phoenix" privind obligarea Consiliului municipal Chișinău de a transmite în arendă, posesie și folosință a terenului din Parcul Valea Trandafirilor.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?