Transnistria stiri: 1422
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3994

Ce a discutat Dodon cu conducerea Asociației Investitorilor Străini

9 feb. 2017,, 14:00   Economie
4095 3

Președintele Moldovei, Igor Dodon, le-a propus reprezentanților Asociației Investitorilor Străini să devină membri ai Consiliului Economic de pe lîngă Președinte.

Anunțul a fost făcut în cadrul unei întrevederi de astăzi, susținute cu președintele Asociației, Alexander Koss, precum și cu fostul șef al acestei asociații, președintele BC „Mobiasbancă-Groupe Societe Generale”, Ridha Tekaia, relatează NOI.md.

Potrivit Serviciului de presă al Președintelui, în cadrul întrevederii părțile au discutat starea climatului investițional din Moldova, reformele regulatorii, perspectiva de atragere a investițiilor etc.

Președintele a menționat că în ultimii doi ani, după semnarea Acordului de asociere cu UE, fluxul de investiții străine directe în economia Moldovei a scăzut cu 17 la sută.

Igor Dodon le-a solicitat reprezentanților Asociației să devină membri ai Consiliului Economic de pe lîngă Președintele Moldovei.

Șeful statului le-a comunicat interlocutorilor că în viitorul apropiat va fi elaborat un program național de dezvoltare socioeconomică a țării, invitîndu-i să participe activ la dezbaterea prevederilor care țin de domeniile lor.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?