X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Șor rămîne în arest la domiciliu

8 feb. 2017,, 15:09   Societate
3822 7

Primarul orașului Orhei, Ilan Șor, rămîne în arest la domiciliu, notează NOI.md.

Curtea de Apel Chișinău a respins cererea avocaților primarului de Orhei de contestare a prelungirii mandatului de arest la domiciliu.

„Sîntem indignați de această decizie a Curții de Apel. Din nou instanța a neglijat toate argumentele depuse de partea apărării și neîntemeiat a preluat argumentele acuzatorului de stat, menționat în încheierea de prelungire a măsurii preventive.

Demersul depus de procuror nu întrunea condițiile legate pentru a fi admis. Sînt niște temeiuri care se repetă de la momentul aplicării măsurii preventive. Acuzatorul de stat și instanța urmau să vină cu argumente noi de fiecare dată, argumente care nu există acum pentru justificarea prelungirii măsurii preventive [...]

Mai departe Procuratura va cere încă o prelungire pentru un termen de 30 de zile a măsurii preventive. Nu există temei pentru prelungirea permanentă a arestului la domiciliu”, au declarat avocații lui Șor.

În cadrul ședinței de judecată, care a avut loc marți la Judecătoria Buiucani, s-au discutat chestiuni de procedură.

Ilan Șor este acuzat de escrocherie și spălare de bani, numele lui figurînd în dosarul furtului miliardului din sistemul bancar al RM.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?