Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Citații la frontieră, pentru șoferii ce ignoră amenzile

6 feb. 2017,, 14:40   Societate
2755 0

Șoferii care se eschivează de la lege și nu achită amenzile primite în urma încălcării regulilor de circulație vor primi citații și din partea angajaților Poliției de Frontieră, informează NOI.md.


Astfel, începînd cu 6 februarie curent, polițiștii de frontieră sînt în drept să elibereze citații șoferilor care evită să plătească amenzile constatate prin intermediul Sistemului automatizat de supraveghere a circulației rutiere „Controlul traficului”.

Cu aceste citații șoferii urmează să se prezinte la Centrul Unic de Monitorizare și Control al Traficului, pentru documentarea încălcării, să achite amenzile fie la ghișeele bancare, fie prin intermediul terminalelor de plată aflate pe teritoriul punctelor de trecere a frontierei.

Prin intermediul acestei măsuri, Poliția de Frontieră vine în ajutorul Inspectoratului Național de Patrulare în vederea disciplinării șoferilor care ignoră achitarea amenzilor pentru contravențiile din domeniul circulației rutiere surprinse de camerele video pentru monitorizarea traficului rutier.

Pentru a evita situațiile neplăcute la traversarea frontierei, șoferii sînt îndemnați să verifice plata amenzilor de circulație și să le achite la timp.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?